Uitnodiging: Award ceremony Teylers Museum Prize for the Contemporary Art Medal

Uitnodiging: Award ceremony
Jaap van der Veen / Teylers Museum Prize for the Contemporary Art Medal

Winnaar: Sebastian Mikołajczak

Donderdag 8 juni 2023 |15:30 – 17:00 uur

De Poolse kunstenaar Sebastian Mikołajczak (1975) is de derde winnaar van de Jaap van der Veen/Teylers Museum Prize for the Contemporary Art Medal. De prijs – 10.000 euro, een publicatie en een tentoonstelling in Teylers Museum – wordt eens in de vijf jaar uitgereikt aan een kunstenaar die al een aantal penningen heeft ontworpen en wiens werk een belofte voor de toekomst inhoudt. Het werk van Mikołajczak wordt gekenmerkt door goed uitgevoerde penningen met sterke concepten en het gebruik van een grote verscheidenheid aan vormen en materialen. Zijn penningen geven vaak commentaar op belangrijke gebeurtenissen in de wereldpolitiek.

Met veel plezier nodigen we je uit voor de uitreiking van de Jaap van der Veen/Teylers Museum Prize for the Contemporary Art Medal, gevolgd door de opening van de tentoonstelling The world and its people. Art medals by Sebastian Mikołajczak op donderdag 8 juni om 15:30
uur.

_ _

Inloop vanaf 15.00 uur, de voertaal is Engels.

De gelijknamige publicatie bij de prijs en de tentoonstelling is te koop in de museumwinkel.
Inschrijven kan via de onderstaande RSVP-knop (Engelstalig aanmeldformulier).

https://tickets.teylersmuseum.nl/en/rsvpartmedalprize/ [1]

Dit is een persoonlijke uitnodiging, geldig voor 1 persoon. Graag aanmelden vóór 1 juni. Vanwege de capaciteit van de Gehoorzaal geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

We zien je graag bij de uitreiking op 8 juni aanstaande!

Hartelijke groeten,

mede namens het MT,

Marc de Beyer en Marije Kool

RSVP [4]