2021: veel extra’s voor onze leden

Beste lezer,

ondanks de beperkingen van het afgelopen jaar hebben we zeker niet stilgezeten. De voorjaarsbijeenkomst van 2020 moesten we helaas annuleren, maar de najaarsbijeenkomst ging gelukkig door. Daarnaast hebben er diverse online lezingen plaatsgevonden waaronder colleges van professor Panos en de Van Gelderlezing (klik hier om deze te bekijken). Ook is de cirkel Middeleeuwse munten van start gegaan met een zeer geslaagde online bijeenkomst.

Kalender: (online) lezingen en evenementen

Naast het organiseren van de traditionele fysieke bijeenkomsten, voor zover dat mogelijk is, zullen we dit jaar diverse online lezingen aanbieden. Daarnaast attenderen wij u op lezingen en evenementen zoals beurzen en veilingen. Houdt hiervoor de Kalender in de gaten.

Ledengedeelte website

Ook gaan we meer gebruik maken van het ledengedeelte van onze website. Hier vindt u het laatste nieuws met lezingen en evenementen speciaal voor leden. Ook kunt u hier informatie van de numismatische kringen en cirkels vinden.

U vindt hier bijvoorbeeld de uitnodiging om deel te nemen aan de online vergadering van het Koninklijk Belgisch Genootschap voor Numismatiek op 20 februari 2021.

Voor toegang tot het ledengedeelte kunt u een email sturen naar assessor@koninklijkgenootschap.nl